HTML

mindenannyi

"Dehát ez már csak ilyen. Pörög a tízcentes, és tótágast áll a világ."

Friss topikok

  • Perde Dóra: Ütős. Remélem, jól vagy. (2017.12.13. 13:06) Ambivalencia
  • Lupuslány: Amikor a poszt végére értem, be kell vallanom, hogy lassan, elismerően tapsolni kezdtem. Hogy erre... (2016.09.01. 21:41) Sorminta
  • Gringo: @Haloperidol: mert annak a gyereknek a gyiviben sokkal jobb helye van, ugye? (2014.11.11. 19:08) A Pride - és ha én is meleg lennék?

Címkék

A nyár kedvenc trendjei (Ruha, szandál, papucs, szalmakalap, stb.)

Csinálj magadnak otthon napozókrémet fillérekből! (És olyan ritka hozzávalókból, amiket szinte senki sem tart otthon, de egyenként drágább megvenni, mint egy hektoliternyi naptejet egyben.)

Vigyázz, a napozás káros! (Ne napozz! Vagy ha igen, legalábbis keveset, és főleg akkor, amikor nem süt, az a tuti.) 

napozás 2.jpg

Íme a legjobb programok nyárra! (Utazás a Bahamákra, Abu-Dhabiba, Dubaiba, csóróbbaknak Horváthországba. Akik még ezt sem engedhetik meg maguknak, azok pancsikáljanak otthon.)

A leghűsítőbb finomságok receptjei! (Azaz: gyümölcslevesek, gyümölcsturmixok, a dinnye tíz különböző felhasználása, és fagylalt házilag.)

Hogyan éld túl a kánikulát? Tizenöt hűsítő tipp! (Utazz el Svédországba, vedelj vizet, zuhanyozz napi ötször, NE LAKJ PANELLAKÁSBAN, vagy ha mégis, vegyél már egy légkondit, a jóisten megáldjon!)

Ön hogyan éli túl a kánikulát? Írja meg! (És megírja: lepedőt kell tenni az ablakba, úgy nem jön be a meleg.)

Itt az igazi kánikula! (Ne lépj ki a lakásból, főleg ha szívbeteg vagy, terhes vagy, csecsemő vagy, idős vagy. Úristen, olvad az aszfalt. Rendkívüli képriport: a Blahán vizet osztanak.)

Nyári szerelmi horoszkóp. (Öööö....)

A strandolás veszélyei. (Ha papucs nélkül tusolsz, lábgombád lesz. Ha nem mész árnyékba időnként, rohadtul le fogsz égni. Ha besöröztél, ne menj a vízbe. Ha bekajáltál, akkor se. Mélyvíz csak úszóknak!)

Minden. Egyes. Évben. 

Címkék: internet nyár

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenannyi.blog.hu/api/trackback/id/tr895362359

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása