HTML

mindenannyi

"Dehát ez már csak ilyen. Pörög a tízcentes, és tótágast áll a világ."

Friss topikok

  • Perde Dóra: Ütős. Remélem, jól vagy. (2017.12.13. 13:06) Ambivalencia
  • Lupuslány: Amikor a poszt végére értem, be kell vallanom, hogy lassan, elismerően tapsolni kezdtem. Hogy erre... (2016.09.01. 21:41) Sorminta
  • Gringo: @Haloperidol: mert annak a gyereknek a gyiviben sokkal jobb helye van, ugye? (2014.11.11. 19:08) A Pride - és ha én is meleg lennék?

Címkék

11.
augusztus

Sorminta

mindenannyi  |  2 komment

Csak egy észrevétel, oké? Ne vedd komolyan, de talán érdekes. Gyere, mutatom.

Látod, hogy az exem hogy néz ki? Látod. És a másik exem? Ugye, hogy hasonlítanak? Hányszor mondtam neked, hogy sorminta, és mindig hozzátettem azt is, hogy: basszus! Igaz? Mert nagyon bosszantott. És azt hittem, csak velem űz valami irtó hülye játékot a sors, hogy mindig ugyanolyanokba botlom. Te meg azt mondtad, hogy ennek jelentősége van. Hát nincs! Vagy legalábbis nem úgy, ahogyan te gondoltad. 

Nézd ezt a képet, ő az exem exének a volt élettársa. Most találtam meg facebook-on. Kire hasonlít? Az exemre, természetesen. Ugyanolyan az arcuk, a testalkatuk, a mosolyuk, igaz? És most nézd meg a volt élettárs új barátnőjét, kire hasonlít nagyon? Bingo, az exem exére. (Tudsz követni? Akkor jó.) 

Emlékszel L-re, és az új barátnőjére, aki azóta elhagyta? Ugye tudod kire hasonlított az új barátnő? Rám. És emlékszel sok évvel ezelőttről Á-ra, aki azt hangoztatta, hogy a csaj, akibe szerelmes, olyan mint én vagyok? Istenem, ezer éve nem gondoltam plátói szerelmemre, D-re! Mindig hosszú, fekete hajú női voltak, és most a felesége teljesen ugyanolyan, mint a sűrűn váltogatott barátnői régről. 

Látod, nem vagyok egyedül ezzel, sok mindenkinek - ki tudja, talán mindenkinek - megvan a maga sormintája, a típus, amit ha nem is keres, megtalálja. Kiszúrja a tízezerből azt az egyet, aki - egyre biztosabb vagyok benne - hasonlít Valakire. Egy Nagybetűs Valakire, aki volt egyszer, és talán egymás kezét sem fogták meg soha. 

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mindenannyi.blog.hu/api/trackback/id/tr35455732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tomi from Space · http://bodybuilding.blog.hu 2014.01.17. 09:42:39

Nekem egyik exem sem hasonlított soha egyik exemre se. Nem mondom, hogy kínosan ügyelnék erre, inkább úgy ösztönösen nem lépek bele relatíve ugyan abba a pocsolyába ismét.

Lupuslány 2016.09.01. 21:41:04

Amikor a poszt végére értem, be kell vallanom, hogy lassan, elismerően tapsolni kezdtem. Hogy erre sosem gondoltam! Hogy ez sosem tűnt fel! Persze, van akire ez nem vonatkozik, ez nem egy matematikai törvény, amely minden esetben igaz. De nagyon érdekesnek találom a leírtakat!
süti beállítások módosítása